Inschrijven

Kracht on Tour Twente intervisie

UNIEKE KANS:

voor deelneemsters aan activiteiten van Kracht on Tour Twente by FIFE

Vanaf 2016 organiseerden wij diverse activiteiten onder de noemer Kracht on Tour by FIFE. Heb jij in het verleden het FIFE event (Wilminktheater/Prismare) bezocht? Ben je mee geweest met een bedrijfsbezoek bijvoorbeeld naar het ROZ, Tetem of Polaroid? Heb je deelgenomen aan een van de vele cursussen en/of workshops zoals stem en presentatie, effectief solliciteren of onderhandelen? Of misschien deed je mee aan de Tafel van één, later de Groeigesprekken of het Verder Groeien? Dan hebben we een mooi aanbod voor jou!
 

Eigen Kracht Intervisie

In een vaste groep met uitsluitend dames maakt ieder voor zich een eigen POP (Persoonlijk Ontwikkel Plan). Je brengt hierin voor jezelf in kaart: Wat wil ik? Wat kan ik? Welke stappen heb ik al gezet? Zijn er nieuwe stappen mogelijk? Wat heb ik daarvoor te doen? Hoe blijf ik actief, positief en vol zelfvertrouwen? Waar kan ik terecht met praktische vragen? Wie kan mij helpen mijn doelen te bereiken?

Je POP maken in een groep biedt kansen. Je zult ontdekken dat andere vrouwen met dezelfde vragen rondlopen die jij hebt, mogelijk dezelfde hindernissen hebben te nemen en voor dezelfde uitdagingen staan. In een groep kun je leren van elkaar, elkaar ondersteunen, motiveren én inspireren. Eigen Kracht Intervisie biedt jou een plek om ervaringen te delen, een luisterend oor te vinden, stappen te zetten en veel nieuwe ideeën op te doen.

INFO:

DATA: 
16, 23, 30 maart, 6, 20, april, 11, 18, 25 mei, 8, 15, 22 en 29 juni 2020

TIJD: Maandagochtend van 10.00 – 12.00 uur

Locatie: Doe Mee Huis Stroinkslanden (Stroinkshuis), Het Stroink 64 Enschede Zuid
Kosten: Deelname is gratis en vrijwillig maar niet vrijblijvend. Ons motto: jij bent er voor de anderen, anderen zijn er voor jou.
Aanmelden: stuur een e-mail met je voor- en achternaamnaam, telefoonnummer en e-mailadres naar astrid.beltman@m-pact.nonder vermelding van Eigen Kracht Intervisie

 

Aanmelden kan nog tot en met donderdag 12 maart.